Mas Papo | dichter

Home - Radioprogramma

Mas Papo - Dichter

 

 

Home

Gedichten

Verhalen

Radio

Actief - Agenda

Diversen

"Over Poëzie en Muziek"

Sabine Kars en ik zijn beiden dichter, poëzieliefhebber en muziekfreak. En sinds kort ook radioprogrammamaker. In juli 2017 zag ons concept het licht en op zondag 8 oktober gingen we voor het eerst de lucht in met Over Poëzie en Muziek. Een nieuw en toegankelijk programma, eigenhandig op ons lijf geschreven. We hopen je te ontmoeten op het raakvlak van muziek en poëzie.

We gaan in gesprek met onder andere singer-songwriters, dichters, muzikanten, rappers, uitgevers en organisatoren. Er is veel ruimte voor bijzondere muziek en gedichten. We plaatsen liedjes, bands en poëten op de voorgrond. Belichten achtergronden. Met door ons in het leven geroepen vaste items als Woorden van de Luisteraar, Poëzie in Muziek, Poëzie door Muziek, Oud Liedje in een Nieuwe Jas, en nog veel meer moois. Onder én zonder woorden.

De gekozen muziek is internationaal, onze poëtische en muzikale gasten komen uit het hele land. Maar ook verre buren, waar dan ook vandaan, zijn meer dan welkom om bij ons aan te schuiven. Onze blik wil zich onthouden van grenzen, net als de bereikbaarheid van het programma. Omdat zowel muziek als poëzie in de kern grenzeloos zijn. Er een hele wereld in kan schuilen.

Helaas zijn we noodgedwongen gestopt met de uitzending. Maar voor het luisteren, terugblikken en meer informatie en voor leuke extra's kun je nog steeds terecht op de website Over Poëzie en Muziek.

© Mas Papo 2019